't Krabbennest

vanspeijkmast

Wij hebben 't Krabbennest

Een actief lid
  • Gezellige ontmoetingsruimte voor leden en passanten.
  • Adembenemend terras.
  • TV kijken.
  • Ruime bibliotheek.
  • Zelfbediening, niets te koop.
  • Zelf koffie bereiden met Senseo tegen kleine vergoeding.
  • Dranken en versnaperingen zelf meenemen.
  • Met de "druppel key" kunt u 's avonds de deur van ons gebouw openen.
  • Voor vertrek opruimen en zo nodig schoonmaken, stofzuigen, enz.
  • Bij vertrek geldt de laatste controleert en doet het licht uit.
  • 's Avonds / 's nachts en in de wintermaanden zijn de deuren van het gehele havengebouw op slot.

‘t Krabbennest  is een ontmoetingsruimte van en voor leden. Alle leden hebben het recht van toegang tot ‘t Krabbennest. U kunt deze ruimte gebruiken als recreatieruimte en voor een gezellig samenzijn met andere leden van onze vereniging.

De ruimte wordt gebruikt voor verenigingsactiviteiten zoals:

• Een jubileumfeest van het bestuur
  • Kampioenschap
  • Afscheidsfeest van het bestuur / een bestuurslid
  • Feestavond voor vrijwilligers (maximaal twee keer per jaar)
  • Jaarfeest of afsluiting van het seizoen
  • Toernooi
  • Overige strikt clubgerelateerde feesten voor leden
  • Nieuwjaarsborrel
  • Algemene Ledenvergaderingen
  • Bestuursvergaderingen
  • Cursussen en lezingen gerelateerd aan het doel van de vereniging

Er mogen in het ‘t Krabbennest geen bijeenkomsten van persoonlijke aard, zoals bruiloften en partijen, worden gehouden.

U kunt met uw eigen key de deur van ons gebouw open maken. Let u wel op dat u de deur van de zaal goed afsluit als u weggaat. Dit met het oog op ongewenste gasten.

krabbennest-inside-panorame20150926-133155

Enige voorschriften dienen in acht te worden genomen

1. Leden kunnen gebruik maken van glaswerk, serviesgoed, koelkast en keukenapparatuur. Er mag niet gefrituurd worden.
  2. Voor spijzen en dranken dient men zelf te zorgen.
  3. In de ontmoetingsruimte mag buiten de kitchenette niet gekookt, gebakken, gegourmet of gebarbecued  worden. Dit geldt ook voor het terras.
  4. Er mag in de ruimte niet gerookt worden (bij voorkeur ook niet op het terras)
  5. De geluid- en beeldapparatuur mag niet ongeoorloofd gebruikt worden.
  6. Gebruik keukenapparatuur waar deze voor bedoeld is.
  7. De vaatwasmachine dient leeggemaakt te worden en het glas en servies dienen schoon in de laden en kasten teruggeplaatst te worden.
  8. Indien leden voor eigen muziek zorgen, mag dit geen geluidshinder voor anderen veroorzaken. Na 22.00 uur dient geen muziek meer te worden gemaakt.
  9. Om 23.00 uur moet de zaal ontruimd en schoon achtergelaten worden. Bij een sterk verontreinigde zaal worden alsnog de schoonmaakkosten in rekening gebracht.
  10. Gebruikers zijn aansprakelijk voor de schade. Eventuele breuk van glas of servies dient u te melden bij onze havenmeester. Bij ondeskundig gebruik van apparatuur wordt eventuele schade op u verhaald.
  11. Op het terras dient rekening te worden gehouden met de privacy van de ligplaatshouders. U dient ook geen geluidshinder te veroorzaken.

Voor informatie kunt u terecht bij onze havenmeester of het bestuur.

Designed by Dalton Productions Ultd   © Copyright WSV Herkingen  Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 18 december 2018