't Krabbennest

vanspeijkmast

Wij hebben 't Krabbennest

Een actief lid
  • Zelfbediening, niets te koop.
  • Dranken en versnaperingen zelf meenemen.
  • Met de "druppel key" kunt u 's avonds de deur van ons gebouw openen.
  • Voor vertrek opruimen en zo nodig schoonmaken, stofzuigen, enz.
  • Bij vertrek geldt de laatste controleert en doet het licht uit.
  • 's Avonds / 's nachts en in de wintermaanden zijn de deuren van het gehele havengebouw op slot. Alleen te openen met de "druppel key".

Wij zijn trots op ons Krabbennest.

‘t Krabbennest is een ontmoetingsruimte van en voor leden.
Ons clubhuis wordt niet allen gebruikt voor verenigingsactiviteiten, maar ook als recreatieruimte.‘t Krabbennest is een ontmoetingsruimte van en voor leden. Uiteraard zijn onze bezoekers ook van harte welkom.

We hopen dat iedereen geniet van de mogelijkheden in 't Krabbennest en respectvol omgaat met onze spullen.

krabbennest-inside-panorame20150926-133155

‘t Krabbennest, voor elk wat wils

• Een gezellige ontmoetingsruimte voor leden en passanten.
  • Adembenemend terras.
  • Sterke verhalen van andere watersporters.
  • Ruimte om lekker te spelen bij slecht weer.
    Spelletjes, speelgoed en tekenspullen staan in de dichte kasten zonder slot.
  • Koffie (Senseo) en thee tegen kleine vergoeding (zelfbediening).
  • Ruime bibliotheek (gratis boeken en tijdschriften te leen).
  • TV-kijken.
  • Ruime keuken met apparatuur en inventaris.
werkzaamheden-in-de-keuken-sized

De keuken

Tegen een kleine vergoeding kunnen leden en bezoekers zelf een kopje koffie of thee zetten.
Wij verkopen geen dranken of etenswaren. U kunt u uw eigen drankje of etenswaren meenemen. En zonodig zelf bereiden in onze ruime keuken die ruim voorzien is van apparatuur en inventaris. Zonodig kunt uw voorraad zelf aanvullen bij de supermarkt (op loopafstand).
Na gebruik maakt u alles uiteraard zelf even schoon.

De vaatwasmachine dient leeggemaakt te worden en het glas en servies dienen schoon in de laden en kasten teruggeplaatst te worden.

En niet vergeten om de ruimte na gebruik schoon en opgeruimd weer achter te laten.

Bij vertrek doet de laatste bezoeker het licht uit. Met de "druppel key" kunt u 's avonds de deur van ons havengebouw openen. Vergeet niet om 't Krabbennest na gebruik schoon en opgeruimd weer achter te laten.

Designed by Dalton Productions Ultd   © Copyright WSV Herkingen  Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2019