WSV Herkingen Doet; Inschrijven nu mogelijk.

Geplaatst op 15-03-2019  -  Categorie: Evenement  -  Bron: WSV Herkingen Doet

"WSV Herkingen Doet"
op zaterdag 13 april 2019

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor onze vereniging?
Doe dan op 13 april 2019 mee met "WSV-Herkingen Doet".
Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt onze vereniging klussen te klaren. En het is nog gezellig ook!
Als de klussen zijn geklaard "Openen alle Vrijwilligers samen het Seizoen" en genieten van een buffet en naborrelen.

Hoe ziet deze "WSV-Herkingen Doet-dag” eruit?:

• 9:00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers in het Krabbennest (tijdens de koffie/thee worden de taken verdeeld).
  • 10:00 uur Start werkzaamheden in en rond onze haven.
  • 12:00 uur Lunch: voor elke “werker” wordt gezorgd voor koffie/thee, een broodje en iets warms.
  • 13:00 uur Vervolg van de werkzaamheden.
  • 17:00 uur Einde werkzaamheden en tijd voor een drankje in het Krabbennest.

Opening van het seizoen:

• 17:30 – 21:00 uur Seizoens-opening, met voor alle vrijwilligers van de WSV  tussen 17:45 – 19:30 uur een “vrijwilligersdiner” (incl. 2 consumpties).
    We borrelen –uiteraard voor alle leden toegankelijk- nog lekker na tot 21:00 uur; dan sluit de bar.

Meedoen??????:

Meld je dan aan voor deze activiteiten via onze website, onder het kopje in de agenda: “Herkingen Doet” en/of “Opening van het seizoen met alle vrijwilligers” (NB: per activiteit inschrijven).

Natuurlijk is het ook mogelijk via onze havenmeesters (op het havenkantoor) de aanmelding te regelen.

Inschrijfperiode sluit op 10 april 2019.

WSV-Herkingen

Evenementencommissie