Uniek Sluitingsfeest

Geplaatst op 02-10-2019  -  Categorie: Evenement

Met het “Buffet” start het avondprogramma van het Sluitingsfeest. Ongeveer 150 deelnemers, het maximum toegelaten aantal voor een buffet binnen in het Krabbennest, hebben ingetekend.
Vanwege het fraaie weer blijkt  dit keer de deelnemerslimiet voor een “binnen-buffet“ geen enkel probleem. Onze evenementencommissie heeft nauwkeuring alle beschikbare weerprognoses geanalyseerd en al onze picknick tafels  laten verzamelen om een gezellig buitenterras te creëren. Cateraar Jovel heeft in en rondom onze aloude tent een strategische positie ingenomen van waaruit “alles naar wens” bereid en uitgereikt kan worden.
Waar maak je dat mee?

Dat denken ook veel leden die ervoor kiezen om hun mossel- of BBQ-buffet te genieten op het gecreëerde avondzon overgoten buitenterras. Notoire binneneters kiezen voor dichter bij de tap en gaan de trap-op om binnen, in ’t Krabbennest, hun buffet naar keuze te genieten.

Zij hebben zicht op een roadie die het podium voor onze favoriete entertainer Annemarie in orde brengt. Hoewel, het is nog daglicht en ze denken: “Het ziet er niet uit, wat moet dat worden? Er is niet eens een verhoogd podium”. Maar de voorbereiding lijkt dermate gedetailleerd en nauwgezet dat het vertrouwen groeit:  “Annemarie zal alles nog wel controleren, ze heeft ons nog nooit teleurgesteld.”

sluitingsfeest1a

Tegen een uur of 8 flitsen de lichtjes van het podium aan.  Annemarie lanceert zich met haar performance en richt zich tot het jeugdige deel van het publiek. “Ik voel me sexy als ik dans” blijkt nog te pittig ingeschoten voor onze jonge kinderen. Maar al snel weet Annemarie hun vertrouwen te winnen en verleidt de jeugd om uit hun dak te gaan met K3 en nog veel meer.

De binneneters ontdekken inmiddels dat Annemarie dezelfde is als de roadie die eerder het podium heeft ingericht. Vanavond wordt het dus een echte One Womanshow!
Applaus.

Als ook de buiteneters de trap-op naar ’t Krabbennest hebben gevonden ontwikkelt zich een gezellig feest tot in de kleine uurtjes. De welbekende gele krab-coins worden enthousiast vloeibaar gemaakt.

Jovel, Annemarie, Krab-coin inwisselloket en Evenementencommissie, het was weer perfect!!
Chappeau!