Henriëtte Keijzer winnaar van de Dogteromprijs 2018

Geplaatst op 11-10-2018  -  Categorie: Jeugdzeilen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 oktober 2018 heeft voorzitter Harmen van Dorsser het vrijwilligerswerk in onze vereniging extra onderstreept.

De Dogteromprijs is altijd een speciale waardering.

De Dogteromprijs is een wisseltofee "van vrijwilligers voor vrijwilligers" die elk jaar opnieuw wordt uitgereikt aan een lid dat zich bijzonder heeft ingezet voor het belang van de vereniging. Wie dat is bepaalt de winnaar van het vorig jaar. Deze keer is dat Erik Osieck, de schipper van het startschip bij het wedstrijdzeilen.

Erik acht het werk van de commissie Jeugdzeilen van grote betekenis. Energie steken in kinderen vindt hij essentieel. Hulde voor allen die zich daarvoor inzetten!

Daarom wijst hij Henriëtte Keijzer  aan als winnaar van de Dogterom prijs 2018. Henriëtte vormt samen met trainers en begeleiders het team van gangmakers van ons Jeugdzeilen. De prijs is ook voor hen!
Erik kon zelf niet aanwezig zijn. Hij had graag zelf Henriëtte gehuldigd met de onderscheiding en de bloemen.

Onder goedkeurend applaus van de vergadering heeft voorzitter Harmen de honneurs waargenomen en Henriëtte, en met haar alle "trekkers" van het Jeugdzeilen gehuldigd.