Rubberen flexibele verkeersdrempels

Geplaatst op 22-07-2019  -  Categorie: Algemeen intern

Na het uit- en indraaien van enkele flinke emmers met schroeven waren de nieuwe schroeven op. Het werk aan de dekvernieuwing van de E en de D steiger moest worden onderbroken totdat de bestelde nieuwe schroeven werden bezorgd. Zoals je wellicht weet wordt het draaien van een groot aantal schroeven een gewoonte en wordt soms zelfs verslavend.
Gelukkig was er nog een schroeven indraaiklusje zodat afkickverschijnselen bij onze vrijwilligers voorkomen konden worden want de rijbaan van onze parking moest van drempels worden voorzien.

verkeersdrempels

Helaas is de reden niet zo grappig

Op de rijbaan van ons parkeerterrein rijden we met onze auto natuurlijk stapvoets. Althans dat doen de meesten. Enkelen laten zich inspireren door de “startbaan-lookalike”. Snelheden van wel 80 km/u zijn zelfs waargenomen .

Met veiligheid hoog in het vaandel heeft het bestuur besloten om de rijbaan te voorzien van rubberen flexibele verkeersdrempels. Deze zijn door onze vrijwilligers tegenover de doorgangen naar de steigers gemonteerd.