Noord 16 knots, wind!! Laatste keer Woensdagavondzeilen van dit seizoen. 26 juni

Geplaatst op 27-06-2019  -  Categorie: Wedstrijden

Noord 4 Bft. Baan 1 zal worden gevaren. Prima wind, ietsje meer dan onze eerste wedstrijd op 15 mei.
De startlijn ligt bij de GH10 boei. Een visser blijkt dat ook een prima lokatie te vinden en had daar 2 visboeitjes neergelegd. Dus extra goed uitkijken tijdens deze laatste wedstrijd van onze woensdagavond serie.

trio-bij-ton 2

!4 schepen aan de start. Een ronde is 2,3 mijl. 5 varen er maar liefst 4, 7 doen er 3 en 2 passeren na hun start de Batavier 2 keer.  Na correctie blijkt dat de J80 Baby J van Paul Kersten wint. Gevolgd door Poppedien van Peter de Man. Derde wordt Evert de Wit met Overruled.

Na de wedstrijd wordt in 't Krabbennest de 15e Woensdagavondwedstrijdserie afgesloten met een gezellige bijeenkomst met haringhappen. Alle medewerkers worden bedankt en Baby J heeft de overallprijs met 13 punten dik verdiend, gevolgd door Captain Jack en Ithaka.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door

vdvelde

Klik hier voor de foto's

Eindklassement zie pagina Wedstrijden