Nieuwjaarsbijeenkomst goed bezocht

Geplaatst op 13-01-2020  -  Categorie: Algemeen intern
De nieuwjaarsbijeenkomst, op 11 januari, werd goed bezocht door ca. 100 leden met aanhang en jeugd.
Waarschijnlijk afgekomen op de super-oliebollen of de bubbel-wijn, in elk geval een prima opkomst in een goed gevuld Krabbennest. Het was een heerlijke informele bijeenkomst, lekker kletsen (en natuurlijk nieuwjaar wensen) met heel veel medeleden.

In zijn toespraak - met gezondheidswensen voor iedereen- memoreerde de voorzitter nog het recente verlies van een erelid van de vereniging, Bas Nederveen.

Verder wees hij op de nieuwe zithoek rond de TV (die al meteen volledig bezet was), weer een aanwinst voor de vereniging.

nieuwjaarsreceptie-2020-vz-spreekt

Ook gaf hij aan dat op korte termijn met de baggerwerkzaamheden wordt gestart, waarvoor een fiks aantal boten aan de A, B en C steiger tijdelijk verplaatst moeten worden.

Rond 18.00 uur werd door de voorzitter aan de bel getrokken voor de laatste ronde, hetgeen niet voorkwam dat nog lange tijd daarna het Krabbennest druk bezet bleef.