Einde winterstalling

Geplaatst op 29-03-2019  -  Categorie: Algemeen intern

Geachte leden,

Momenteel staan er nog zo’n 75 jachten op het parkeerterrein van onze vereniging in de zgn. winterstalling. Verder zijn er nog diverse jachten die tijdens het winterseizoen een “beschutte” ligplaats in de haven hebben bezet (niet de eigen vaste ligplaats).

Einde winterstalling op parkeerterrein

De winterstallingperiode op de wal loopt formeel tot en met 15 april 2019. Per 16 april 2019 dient het parkeerterrein dus weer helemaal vrij te zijn.
Gelet op onze “doe-dag” (Herkingen-Doet) die gepland is op zaterdag 13 april 2019 zou het erg fijn zijn indien het parkeerterrein dan al geheel vrij is van “winterstallers”. Zo kunnen onze doe-dag-vrijwilligers ook op- en rond het parkeerterrein met de diverse klussen uit de voeten zonder obstakels.

Ligplaatsen in de haven naar zomerbezetting

Vanaf nu raken de ligplaatsen in de haven steeds meer bezet met de jachten die na de winterberging hun “eigen” ligplaats in de haven weer willen innemen. Het verzoek aan de eigenaren van jachten die nu nog een “beschutte” ligplaats in de haven hebben opgezocht, zo snel als mogelijk weer de eigen ligplaats in te nemen.

Wij vertrouwen op uw medewerking.

Bestuur en Havenmeesters van WSV Herkingen.

Bericht naar de havenmeester?

Klik hier of bel 0187 66 96 23 / bgg. 06 22 046 777