Dogterom-prijs voor Tini Pulles, lid van onze groenploeg

Geplaatst op 13-10-2019  -  Categorie: Algemeen intern

De Dogteromprijs is een wisseltofee "van vrijwilligers voor vrijwilligers" die elk jaar opnieuw wordt uitgereikt aan een lid dat zich bijzonder heeft ingezet voor het belang van de vereniging. Wie dat is bepaalt de winnaar van het jaar er voor. In 2018 was dat Henriëtte Keijzer van het team van gangmakers van ons Jeugdzeilen.

Tijdens de ALV van vrijdag 11 oktober 2019 geeft voorzitter Harmen van Dorsser het woord aan Henriëtte.

Met de prijs in haar hand vertelt Henriëtte over haar ervaringen met de onderscheiding die aan haar, samen met de trainers en begeleiders van het Jeugdzeilen, is toegekend door Erik Osieck, de winnaar van 2017.

Het tastbare bewijs van erkenning maakte het mogelijk om thuis aan familie, vrienden en bekenden enthousiast uit te leggen wat de zeilsport in verenigingsverband voor haar betekent.
Henriëtte weet dat binnen de vereniging veel meer vrijwilligers actief zijn. In de weekends valt het haar op dat ons havencomplex er prachtig verzorgd uitziet dank zij de inzet van onze groenploeg die door de week maait, snoeit, veegt, enzovoorts. Daarom kent ze de Dogteromprijs 2019 toe aan Tini Pulles, lid van de groenploeg.

tiny-pulles

Tini Pulles, winnaar van de Dogteromprijs 2019.

Met luid applaus ondersteunt de gehele ALV de uitverkiezing van Tini.

Helaas is Tini niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Maar hij zal op de hoogte gesteld worden van zijn benoeming via de video-opname die van de speech van Henriëtte is gemaakt.