De Krabbeltje-redactie heeft voorjaarskriebels.

Geplaatst op 12-03-2020  -  Categorie: Krabbeltje

Voorjaar.

Zoals elk jaar wordt in maart langzaam het vaarseizoen tot leven gewekt. Op zondag 29 maart is het alweer zomertijd!
Alle goede ideeën komen tot ontwikkeling en uitvoering. 't Krabbeltje is ons cluborgaan waar leden kunnen verhalen over hun ervaringen en ideeën in alle stadia. En andere leden worden bij het lezen daarvan weer geïnspireerd. In het voorjaarsnummer kunt u het lezen.

Kopij.

De redactie van 't Krabbeltje werkt alweer aan een nieuw voorjaarsnummer. Leden leveren tijdig hun kopij aan om van het voorjaarsnummer een inspirerende uitgave te maken. De redactie ziet het allemaal verwachtingsvol tegemoet.

Stel de redactie niet teleur.

Advertenties.

't Krabbeltje verschijnt in het voorjaar en najaar in een oplage van meer dan 600 stuks.

Niet alleen ontvangen alle leden het clublad door de brievenbus, ook bij relaties, gemeentelijke instanties, bedrijven, enzovoorts ligt 't Krabbeltje op de leestafel.

Voor bedrijven die overwegen om hun activiteiten in ons clubblad te adverteren kunnen we waarschijnlijk nog enige ruimte vrijmaken.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Neem contact op met de redactie. Klik hier.

Meer over 't Krabbeltje. Klik hier.