De BBQ ging door

Geplaatst op 17-06-2019  -  Categorie: Evenement

De laatste stuiptrekkingen van de buien die vooral in de ochtend van zaterdag 15 juni flink hun best hadden gedaan blijken nog maar enkele druppels. Wordt het dan toch nog een mooie BBQ-avond?

BBQ-kwartiermakers meldden zich al voor zessen op het barbecue-terrein dat traditioneel gemarkeerd zou zijn door de parkeerstrook van onze parking, de tent, de bosrand en de fietsenstalling. Deze traditie blijkt doorbroken doordat een gloednieuwe, blauwe tafeltennistafel die naast de tent is opgesteld.

bbq-20190615tttafel
Middels twee op de tafel geplakte mededelingen aan elke kant van het "net" deelt elke havenmeester mee: "Alleen voor tennis, dus niet gebruiken met de barbecue". Het is duidelijk, onze nieuwste aanwinst maakt geen deel uit van de BBQ-accomodatie.
Het besluit van de kwartiermakers om de tafel daarom een minder prominente plaats te geven blijkt al snel niet uitvoerbaar. Het betonnen sportmeubel weegt zo'n 1,5 ton!

bbq-20190615

Als alle BBQ-stellen zich gevoegd hebben tot een gezelschap blijkt dat ruim 30 mensen zich niet hebben laten afschrikken door de regen eerder op de dag.

Het weer werd steeds aangenamer en het gezelschap gezelliger. Het werd weer een leuke avond....