Botenstalling vanaf 16 oktober t/m 17 april 2021

Geplaatst op 20-09-2020  -  Categorie: Algemeen intern

Het bestuur heeft de leden per email geïnformeerd over de komende winterstalling op ons WSV parkeerterrein vanaf vrijdag 16 oktober tot en met  zaterdag 17 april 2021.

coronaTevens wijst het bestuur op eventuele maatregelen die Duitsland en België treffen in verband met de ontwikkeling van het coronavirus in onze veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (behoort tot Zuid-Holland).
Momenteel worden Noord- en Zuid-Holland als “rode” regio’s gekwalificeerd door onze buurlanden Duitsland en België.

Onderstaand het bericht dat aan alle leden is verzonden. Voor onze Duitstalige leden is in dit speciale geval een vertaling van het bericht bijgevoegd.

Aan de leden,

In de laatste mooie dagen van september moeten we toch al gaan denken aan de winterstalling etc. van uw boot.

Daarom uw aandacht voor het volgende:

Voor de komende winterperiode zal het parkeerterrein van onze WSV weer beschikbaar zijn voor de stalling van boten van 16 oktober 2020 tot en met 17 april 2021.

Tijdig zullen de verkeersdrempels verwijderd worden, zodat de bokken-hefwagen van vd. Velde-Watersport zonder problemen het parkeerterrein kan berijden.

Als u gebruik wenst te maken van een plaats op ons parkeerterrein dient u hiervoor tijdig contact op te nemen met onze havenmeesters.

Tot slot vermelden wij dat het ivm de corona-perikelen en de duiding van Noord- en Zuid-Holland als “rode” regio’s door zowel Duitsland als België wellicht noodzakelijk is dat de boten van onze leden uit die landen al voor 16 oktober 2020 de wal op dienen te gaan (en gestald moeten worden op ons parkeerterrein). Indien dit voor deze leden inderdaad noodzakelijk blijkt, is -in overleg met onze havenmeesters- een afwijking van de eerder genoemde datum 16 oktober mogelijk.

Aan de leden,

Met vriendelijke groet

Bestuur WSV-Herkingen.

duits

An die Mitglieder,

In den letzten schönen Tagen im September müssen wir anfangen, über die Winterlagerung etc. Ihres Bootes nachzudenken.

Daher, Ihre Aufmerksamkeit auf die folgenden:

Für die kommende Winterperiode wird der Parkplatz unseres WSV vom 16. Oktober 2020 bis 17. April 2021 wieder für die Lagerung von Booten zur Verfügung stehen.

Rechtzeitig werden die Geschwindigkeitsbeulen entfernt, so dass der Bootstransportwagen von vd.  Velde-Watersport problemlos auf dem Parkplatz fahren kann.

Wenn Sie einen Platz auf unserem Parkplatz nutzen möchten, kontaktieren Sie bitte unsere Hafenmeister rechtzeitig.

Schließlich erwähnen wir, dass es angesichts der Coronargefahr und der Interpretation nord- und südhollands als "rote" Regionen sowohl durch Deutschland als auch durch Belgien notwendig sein kann, dass die Boote unserer Mitglieder aus diesen Ländern vor dem 16. Oktober 2020 an Land gehen (und auf unserem Parkplatz gelagert werden). Sollte sich dies für diese Mitglieder als notwendig erweisen, ist in Absprache mit unseren Hafenmeistern eine Abweichung vom vorgenannten Datum 16. Oktober möglich.

Aufrichtig

Vorstand WSV-Herkingen.