Groene T-shirts

Geplaatst op 30-06-2019  -  Categorie: Jeugdzeilen

Als je op de jachthaven een jongen of meisje trots in een gloednieuw groen T-shirt ziet lopen dan is dat zonder twijfel een deelnemer van het Jeugdzeilen 2019.

De zeiltraining 2019 is op zaterdag 29 juli afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in 't Krabbennest. Op het menu weer de heerlijke pannenkoeken en ander lekkers. Dat was smullen.

pannenkoeken

De deelnemers zijn gefeliciteerd met de bereikte resultaten. Ze ontvingen voor hun inzet een certificaat, een medaile en dit jaar een uniek groen T-shirt met opdruk. En de zeiltrainers en andere vrijwilligers zijn weer hartelijk bedankt.

jeugdzeilen2019

Als je een op de haven een volwassene in zo'n T-shirt ziet lopen dan is dat een van onze vrijwillige zeiltrainers die op de zaterdagochtend onze jeugd de principes van het zeilen bijbrengt.

Aan Henriëtte Keijzer en haar team van zeiltrainers en andere vrijwilligers werd in het najaar van 2019 de Dogterom prijs 2018 uitgereikt. De prijs is een erkenning voor bijzondere inzet.