Sluitings wedstrijd / Mosselfeest15-07-2017

Auteur: Aad Roedoe

Sluitings wedstrijd en Mosselfeest 23-09-2017

Beste leden,

Ook dit jaar hebben we weer een Sluitingswedstrijd en Mosselfeest georganiseerd.

Dit is op zaterdag 23 september 2017.

Deelname aan de wedstijd is gratis, inschrijven is noodzakelijk via het online inschrijfformulier

Voor de avond is er weer een buffet geregeld, waarbij een keuze maken uit heerlijke mosselen of een koud / warm buffet, De kosten zijn € 17,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 8,00

U kunt zich voor het buffet opgeven via onze website:

www.wsv-herkingen.nl  -> agenda  -> Sluitings wedstrijd en Mosselfeest.

Via de link “inschrijven” links onderin op deze pagina kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van het buffet, of dat u mosselen wenst te eten, ook dient  u hier aan te geven met hoeveel volwassenen en kinderen u komt.

U ontvangt hierna in uw mailbox een bevestiging van u inschrijving en binnen enkele dagen ook de factuur welke per omgaande betaald dient te worden.

Ook kunt u de factuur bij de havenmeester betalen (pinnen/contant) u dient dan wel de factuur mee te nemen.

Opgeven kan tot en met zondag 17 september 2017. Na deze datum is opgeven niet meer mogelijk, bij afmeldingen na deze datum kunnen we geen geld terug geven.

Het Krabbenest is open vanaf 17.30 uur en het buffet is van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Na het buffet is het Krabbennest vrij toegankelijk voor alle leden.

Er zal muziek aanwezig zijn om de avond op te luisteren, deze avond zal tot 24.00 uur duren.

Wij hopen u op deze dag te mogen begroeten.

De evenementencommissie

Terug  Mail dit nieuwsbericht Deel deze pagina via facebook Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via LinkedIn